All off topic discussions go here. Everything from the funny thing your cat did to your favorite tv shows. Non-programming computer questions are ok too.
Ma tean, et see on lame koopia hollandi keele teemast, kuid m?tle selle peale, neil on olnud juba kaks sellist teemat, see on meie esimene.
English translation:
I know, this is a lame copy of the Dutch thread, but think about it, they've had two similar threads already, this is our first one.
R??gime sellest, kuidas me vihkame Eestis elavaid venelasi, kes ei austa meie keelt ja sihvkasid t?navatele s?litavad. Kuidas me vihkame n?ukogude okupatsiooni ja venestamist.
Minuarust ka. Venelastel on ju oma maa. Maailma k?ige suurem. Aga selle on nad juba nii (s?na otseses m?ttes) P**SE keeranud. N??d siis elavad siis, s?imavad Eestlasi lolliks jne jne jne. Vihkan neid. Annaks neile t?ie tambiga peksa kui nad alati kambaga ringi ei liiguks ;D .
Nt ?kskord m?ngisin kossu kooli juures. Klassivendadega. Tegime mingitele venkudele p?he ja peale seda hakkas pihta see t??piline venkude ?lbamine. "Eestlased on lollid jne jne jne"! Oh my god.
?ks asi veel. MA VIHKAN VENE KEELT ;D
Kas nad ikka ?tlesid "eestlased on lollid"? Pigem nagu "estjlasjed onj loljid"? V?i laulsid midagi venekeelset? Ei viitsi ju keegi neist eesti keelt ?ra ?ppida. M?lisevad nad igatahes palju. Aga neil on h?id k?lgi ka. Kui kaugele nad s?litada oskavad! Kui h?sti nad sihvkasid hammastega koorivad! Kui hea viinamaitse neil on!
Neil saab ?ldse targemaks minemisest r??kida? Noh, aga ?nneks on m?ni ikka normaalne kah. Austab eesti keelt ja nii edasi. Kas sellist saab ?ldse venelaseks nimetada?
aga aitab sellest venelaste jutust .
R??gime n??d eestist endast. Kus sa tahaksid Eestis k?ige rohkem elada? ;D
Mina tahaks ikka P?rnu (ja elan kah seal), sest seal on k?ige soojem, suvepealinn ikkagi
Hollandlased vaidlevad hollandi ja flaami keele erinevuste ?le ning sakslased (?igemini ainult ?ks, ning ta on Viinist) ei ole veel midagi erilist r??kida j?udnud.